Ekipi

Ekipi

Këto materiale u zhvilluan në kuadër të lëndës Praktikum Këshillim, Programi Master Psikologji Shkollore dhe Këshillim

Profesori i lëndës: Prof. Asoc. Dr. Aliriza Arënliu, Departamenti i Psikologjisë, Universiteti i Prishtinës, Hasan Prishtina

Asistentja e lëndës: Dr. Natyra Agani Destani, Departamenti i Psikologjisë, Universiteti i Prishtinës, Hasan Prishtina

Studentët:

 • Adela Bajrami Ibrahimi
 • Agnesa Mirdita
 • Albin Mehmeti
 • Bleona Shatri
 • Dardanije Sopaj
 • Diadora Cërmjani
 • Ditëbardha Haliti
 • Fiona Muhaxheri
 • Fatlinda Sadiku
 • Fatlume Kukalaj
 • Fillonida Kelmendi
 • Fjolla Ramadani
 • Kaltrina Haziri
 • Leutrim Edipi
 • Marigona Pecollaj
 • Merva Avdiu
 • Shkurte Bajgora
 • Syzana Baftiu
 • Tringa Visoka